24 Kasım 2012 Cumartesi

Sevdiğin İçin Takım Değiştirir misin ?




Bugün sizlere bir soru sormak istiyorum :) Sevdiğiniz kişi için tuttuğunuz takımı değiştirirmisiniz ?

Ben değiştirdim , asla yapmam dedim 5 sene direndim , imkansız dedim olmaz dedim ama yaptım... Hemde Fenerbahçeden Galatasaraya geçtim. Nasıl mı oldu ? Şöyle anlatayım ;

Sevgilimin bütüüüün sülalesi Galatasaraylı , hatta aileye sonradan katılan enişteler yengeler falanda dahil. Hal böyle olunca , Fenerli gelin aileye şok etkisi yarattı :) Sevgilim sürekli bak bizim ailede Fenerli yok , derbi olur beraber izleriz öyle gollerde sevinmek yok babam kızar amcam kızar falan diye diye bunu bilinçaltıma işledi yavaş yavaş. Bende aman canım tamam içimde yaşarım sevincimi diyordum o zamanlar. Bir keresinde sevgilim ve kayınpederime çay koyduğumda , çay tabaklarını özellikle birisine sarı birisine lacivert denk getirmiştim. Sonra çayı onlara verince , aaa sarı lacivert olmuş hay allah falan diye güldüm ama herkes gerçekten denk geldi sanmıştı ama sevgilime sonradan bilerek yaptım demiştim gülmüştük falan. :)

Benim bu Fenerbahçeliliğim geçicek gibi değildi , kim sorsa hayır diyip dururdum. Benim ailemde herkes Fenerbahçeli olmasada genede çoğunluk öyledir tabi. Övünmek gibi olmasın ama maçları izler futboldan da erkekler kadar olmasada çoğu kızdan daha çok anlarım , ofsaytı bilirim mesela :) Hatta Fenerbahçenin Galatasarayı 6-0 yendiği 6 Kasımdır doğum günüm. Bir Fenerli olarak , şanslı olduğuma inanırdım hep...

Neyse gel zaman git zaman , Galatasaray şampiyon oldu bu sene... Sevgilim başladı gel bak Galatasarylı ooool ol demelere gene. Hal böyleyken , ablamın eşi hakemdir. Ablam dediğim görümcem olur bu arada ama ablam işte :)  Ablamın eşinin yönettiği Galatasaray - Lazio maçına gittik , sevgilim ben ve ablam. Tabi Galatasaray tribününde oturuyoruz doğal olarak. Bende Galatasaray gol atınca bağırdım , kaçırınca üzüldüm ortama ayak uydurdum ama sevgilim benim ona katıldığımı görünce o kadar mutlu oldu ki , onun gözlerinde o mutluluk hiçbirşeye değişilmezdi :)

Sonra düşündüm , sonuçta Fenerbahçe maç kazanınca yada şampiyon olunca bana ne kazanç sağlıyo , hiçbirşey. Sadece kendim mutlu oluyorum. Ama ben Galatasaraylı olduğumda , hem sevgilimden bonus , hem sevgilimin ailesinden bonus topluyorum :)

Şimdi sıra gelmişti bu olayı kendi aileme açıklamaya :)  Önce laf arasında söylemelere başladım , ay Galatasaraylı olayım bari bu sene şampiyon oldu hem , ayyy sevgilimde çok ısrar ediyor ya olayım ya hahaha falan tarzında şakayla karışık ince ince dokundurmaya başladım. Ardından bir gün direk açıkla söylediğimde babamın tepkisi ise şu oldu. Fener bu sene kötü zaten , Galatasaraya geç mutlu ol :) Bu söz karşısında ben şok annem daha şok. Olur mu öyle şey sende neden öyle diyosun şimdi diye çıkışmaya başladı babama , sorsan bir anda benden daha çok Fenerli oldu :) 

Sevgilimle aynı maçlara sevinmek , aynı maçlara üzülmek , aynı maçları aynı hislerle izlemek gibisi yokmuş... Onun bu durumdan ne kadar mutlu olduğunu adım gibi biliyorum , çünkü öncesinde Galatasaraylı olmam için neler teklif etmişti neler :)

Kimilerine yanlış gelebilir , döneklik denebilir ama benimki sadece aşk... Sevgilim mutlu olsun gerisi önemli değil ki. Dediğim gibi Fenerbahçe kazandığında ben seviyorum tamam ee sonra noluyo ertesi gün hayat bana aynı. Ama Galatasaraylı olduğumadan beri , sevgilimin gözündeki mutluluk bana sadece bir günlük sevinç vermiyor :)

Senelerdir her gördüğünde beni dürtüp duran sevgilime sıradaki hediyem çiftlerin giydiği , arkasında birisinin 19 birisinin 05 yazan Galatasaray formalarından almak olabilir mesela beraber gezeriz :)


Yorumlarınızı bekliyorum ,      peki ya siz sevdiğiniz için takım değiştirir misiniz ? Yada değiştirdiniz mi ?











12 yorum:

  1. Valla hiç sanmıyorum birisi takım değiştirecekse bu karşı taraftır benim için.hoş benim erkek arkadaşım pek ilgilenmez futbolla sadece pes hastasıdır.o yüzden bir Fenerbahçeli olarak pek bir sıkıntım yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte benim ki çok fanatik , o yüzden ben pes ettim :))

      Sil
  2. takım tutmuyorum o yüzden onun tuttuğu takımı tutarım

    YanıtlaSil
  3. Mevzuya döneklik diye bakan çok olacak buna hazır ol derim :) Amma ve lakin bu kişinin sadece kendisi ilgilendiren bir karardır bu biiir, içinde aşk varsa "Karadilli Topaçspor"u bile tutabilir insanoğlu :) (Gerçekten öyle bir takım varmış :))

    Ben de yerinde olsam değiştirirdim, sıkıntı yok bence :)
    Sevgiler...
    ! •• Değerlendiriyorum ve Paylaşıyorum •• !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karadilli Topaçspor nedir ya ölsün onlar bi zahmet :DD

      Sil
  4. 100. izleyicin oldum ne güzeeel :)

    YanıtlaSil
  5. In this fashion my associate Wesley Virgin's tale starts in this SHOCKING AND CONTROVERSIAL VIDEO.

    You see, Wesley was in the army-and shortly after leaving-he revealed hidden, "self mind control" tactics that the CIA and others used to obtain anything they want.

    THESE are the EXACT same methods many famous people (notably those who "became famous out of nothing") and elite business people used to become rich and successful.

    You've heard that you utilize only 10% of your brain.

    Mostly, that's because most of your brainpower is UNTAPPED.

    Maybe that expression has even occurred IN YOUR very own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head about 7 years back, while riding an unlicensed, beat-up garbage bucket of a vehicle with a suspended license and $3.20 on his banking card.

    "I'm absolutely frustrated with living check to check! When will I get my big break?"

    You've taken part in those questions, right?

    Your very own success story is waiting to start. You just need to take a leap of faith in YOURSELF.

    CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S SECRETS

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...